Bestandsbibliotheek

Afbeeldingen en bestanden worden in de bestandsbibliotheek geupload, van daaruit kunnen ze worden toegepast in Structuur en Inhoud.

Hoe upload ik een bestand?
Hoe plaats ik een afbeelding?
De afbeelding die ik heb geplaatst wordt raar afgesneden. Wat kan ik doen?
Waar pas ik de naam van een bestand aan?
Kan ik een afbeelding uit het CMS downloaden?
Hoe verwijder ik een bestand?
Ik wil een afbeelding/bestand verwijderen alleen deze is nog in gebruik, hoe verwijder ik deze alsnog?
Ik zie een wit scherm als ik in Internet Explorer 10 een bestand probeer te uploaden en krijg geen opties om te uploaden.
Kan ik in een keer op alle plekken in de website waar een bepaald bestand wordt gebruikt deze updaten?
Ik zie een afbeelding op mijn site, waar staat deze onder bestanden?
Ik kan een geplaatste afbeelding niet terug vinden onder mijn bestanden, hoe achterhaal ik dit?