Boekingskalender

In de boekingskalender wordt beschikbaarheid getoond op basis van de beschikbaarheid die wordt opgeleverd in de 1002.xml na een import uit Stratech.

Wanneer je de beschikbaarheid in Stratech hebt aangepast kun je handmatig een import runnen en deze beschikbaar maken op de website door:

Wanneer je achter je domeinnaam /misc/rental/import.aspx typt krijg je opties om een import te runnen.

dus www.hierjouwdomeininvullen.nl//misc/rental/import.aspx

en daar de optie beschikbaarheid aan te vinken.

LET OP: ga niet de hele import runnen. Dit kan een hele belasting zijn op de server, waardoor de website erg traag wordt.

Zorg dat je alleen importeert wat echt nodig is, dus kies tot op typeniveau welk accommodatietype je wilt importeren.