Het belang van zoekmachines

Zoekmachines spelen een belangrijke rol in het succes van een website of webwinkel. Zoekmachines kunnen zorgen voor grote hoeveelheden bezoekers (traffic) uit de beoogde doelgroep. Deze bezoekers kunnen dan op hun beurt weer zorgen voor online interactie en/of omzet. Om goed vindbaar te zijn binnen diverse zoekmachines moet een Content Management Systeem (CMS) optimaal inspelen op zoekmachine optimalisatie.

Instellingen in het CMS

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn site beter vindbaar wordt?
Waar staat het tabblad SEO voor en hoe kan ik deze het best invullen?
Wat is URL rewriting en hoe werkt het?

Hoe vergroot ik de vindbaarheid van mijn website?

Helpt het om zoektermen in te stellen voor pagina’s?
Wat voor zin heeft de omschrijving van afbeeldingen?
Hoe helpen hyperlinks voor een beter vindbaarheid?